تراک میکسر

تراک میکسر
کاربرد:
اگر فاصله بین مرکز بتن سازی و محل تخلیه بتن زیاد باشه، برای جابجایی بتن از تراک میکسر (خارجیا میگن تراک میکسر truck mixer، ما باید بگیم کامیون مخلوط کن🙄) استفاده میشه. تراک میکسر، مخزنی برای حمل بتن از بچینگ پلانت (ایستگاه مرکزی بتن) به محل پروژه هست. در حین انتقال بتن، اونو میچرخونه، مخلوط میکنه و مانع گیرش اون تا محل مصرف نهایی میشه. برای منتقل کردن بتن در مسافت های طولانی، معمولا مصالح خشک رو توش میریزن و موقع حمل بوسیله یک منبع و یک پمپ هیدرولیک، آب مورد نیاز به درون میکسر وارد میشه و پس از اختلاط مصالح، بتن آماده میشه. جوری که وقتی ماشین به محل بتن ریزی میرسه، عملیات مخلوط کردن تموم شده باشه. مخازن تراک میکسرعمدتا دارای دو سرعت چرخش متفاوتن. بتونیرها نیز نوعی میکسر بتن هستن.
این دستگاه قادر به حمل حدود 6 مترمکعب بتن بوده و در فصول گرم به منظور جلوگیری از بالا رفتن دمای بتن تازه حتی المکان سعی میشه رنگ مخزن روشن انتخاب بشه و بوسیله گونی اطراف مخزن پوشانده بشه. در پروژه های بزرگ و حجیم که دمای بتن از اهمیت بالایی برخورداره در طول زمان حمل، مدام گونی های پیچیده شده به دور مخزن مرطوب نگه داشته میشن.
مخزن حمل بتن (درام) با سرعتی حدود 5 دور در دقیقه میچرخه. البته برای اطمینان از همگن بودن بتن، قبل از تخلیه بتن، مخزن با سرعتی حدود 20 دور در دقیقه چرخونده میشه. برای کنترل سرعت، صحت وسلامت پره های همزن و عدم وجود بتن سخت شده، بازدید دوره ای از درام الزامیه.
انواع دستگاه:
1- تراک میکسرهای سر باز
2- تراک میکسرهای با محور کج یا افقی
متداول ترین میکسرها هستن و دو نوع دارن که یکی از انتهای ماشین و اون یکی از جلوی ماشین، بتن رو تخلیه میکنه. در مدل تخلیه از جلو که گرون تر از نوع اوله، ناودانی تخلیه عمدتا به شکل هیدرولیکی از اتاق راننده برای ریختن بتن در محل هدایت میشه (پیمانکارا نوع تخليه از جلو رو دوست دارن، مدیونی فک کنی بخاطر هزینست. بلکه بخاطر اینه که تعداد كارگر كمتری نیاز داره 😆💰).
پاسخی بگذارید